Oppdrag vekemålet: Klatring og frukost

2012 har gått så fort at vi ikkje har rukke å ta til på vekemåla enno, men for to veker sidan kom vi endeleg i gong! Denne veka gjekk uhorveleg fort også, det var meininga at vi skulle klare å karve oss saman minst to gonger for å klatre på Klatreverket, men plutseleg var veka over. Vi klarte berre å møtast ein gong til slike aktivitetar, og enda opp med:

Vi hadde vel å merke planlagt å klatre søndagen, men sidan eg omlag ikkje kunne gå etter Holmenkollrennet, var det ikkje sjans. Dessutan var Limita så sliten at ho ikkje kom seg opp av senga heller. 200 kroner fattigare begge to.

Forrige vekemål var eit mål vi måtte sette oss av den grunn at det var så hektiske dagar som kom oss i møte at vi måtte vere førebudd. Snowboard VM stod for tur, og vi skulle arbeide frå tidleg morgon til halvtidleg kveld. Og utan mat og drikke dug nok helten ikkje. Ingen av oss er flinke til å ete frukost, så denne veka var det ein god start på dagen – kvar dag, som skulle til for å oppnå godkjent på vekemålet. Det gjekk ikkje ein dag utan at vi åt frukost før vi tok til på dagens aktivitetar. Tommel opp for begge to, og lat oss håpe at vi klarar å skjerpe oss litt på denne vanen. Vi kan ikkje fortsette med å hoppe over frukosten, vi må fortsette denne trenden!

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s